Интернешънъл Асет Банк избра NOTO – комплексно решение за мониторинг и превенция прането на пари и измамите в реално време

IAB and NOTO

Интернешънъл Асет Банк, със своя над 30-годишен опит на финансовия пазар, се наложи като динамична и иновативна банка, която предлага цялостни финансови решения на своите клиенти, в съчетание с гъвкав подход и с помощта на последно поколение технологии, в унисон с най-добрите европейски практики.

Екипът на Интернешънъл Асет Банк се довери на решението на Нотолитикс за мониторинг и превенция прането на пари и измамите, отчитайки различните предимства на NOTO:


Нотолитикс е българска финтех компания, създадена през 2015 година от група специалисти с богат опит в областта на предотвратяването на измами във финансовия сектор. Основният продукт на компанията се нарича NOTO – софтуерно решение, което адресира в реално време AML и Anti Fraud заплахи от различно естество. NOTO може да обработва трансакции от всички платежни канали и е изключително бърз и гъвкав помощник на Compliance и Anti Fraud експертите.